Indicators on Sanal Sunucu You Should Know

Web hosting Dünyam, 2017 yılında girişimine başlanmış bu zamana kadar gerek alt yapı çalışmaları gerek sistem optimizeleri ile zaman harcamış, İstanbul'da kurulmuş bir Internet hosting firmasıdır.

VPS’in kullanıcılara sunucu üzerinde verdiği yetki, VDS sunuculara göre daha kısıtlıdır. Ayrıca VPS server, kaynaklarını bütün web siteleri ile ortak kullanır. VDS kaynakları ise her bir kullanıcıya belirli miktarda atanmaktadır ve diğer kullanıcılarla da paylaşılmaz. VPS mi, VDS Sunucu mu? Hangisini Tercih Etmeliyim?

Satın aldığınız paketin disk kapasitesine işletim sistemlerinin kullandığı alan dahildir. Kurulabilir işletim sistemleriniz neler?

Kullandığım Paket Yetersiz Kalırsa Ne Yapacağım ? VDS Sanal sunucu, kişisel bilgisayarınız ile yapabileceğiniz bir çAlright unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark bilgisayarınızda ekran kartı mevcut iken sanal sunucularda ekran kartı bulunmamaktadır.

Sesli destek talepleri sadece soru-cevap structureında sunulmaktadır ve işlem gerektiren talepler müşteri destek talebi yoluyla yazılı olarak iletilmelidir.

VPS'e terminal bağlantısı yaptıktan sonra komut satırı lawnımıyla kullanım yapılabilir.Tabi bunun için birazda olsa linux bilginizin olması gereklidir.

Yani hostinglerin desteklemediği herhangi bir yazılımı, vds sunucular destekler.Tabi bunun için bazı modüllerin kurulması gerekebilir.Bunun yanı sıra kaynaklar dedike olarak atandığı için kolay kolay darboğaz olmazlar ve limitlerde kullanılabilirler.

Sunucularımız Türkiye’nin en iyi veri merkezi altyapısına ve Türkiye’nin tek Tier three veri merkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom İstanbul Gayrettepe veri merkezinde barındırılmaktadır.

IPV6 desteğimiz ücretsiz ve opsiyonel olarak bulunmaktadır. Teknik Destek ekibimiz ile iletişime geçip bulut sunucunuzda IPV6 desteğinizin aktif hale getirilmesini talep edebilirsiniz.

Bu işletim sistemlerinin dışında farklı bir read more işletim sistemi ihtiyacınız varsa kurumsal satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

VPS server veya bilinen advertıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS sunucu ne işe yarar?

Sunucunuzda oluşabilecek sorunlarla ilgili yetkili kadromuz günün her saati sizlere destek sunmaktadır.

Sanal sunuculara verilen disk alanına içine kurulan işletim sisteminin kapladığı alan dahildir. Linux işletim sistemleri 4GB disk kaplarken windows işletim sistemleri eighteen-25GB arası disk alanı kullanmaktadır.

NVME Disk yapısı sayesinde extremely hız deneyimi, DDR4 Ram kalitesi ile tam donanımlı premium özelliklere sahip sanal sunucular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *